yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, katkısızlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle yeğleme edilmektedir. Yaygın malzemeler arasında, nobranca durum koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangın yönetmeliğine yaraşıklı bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Ayrıca Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan panik bar kilit sisteminin de problemsiz çtuzakıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Antrparantez geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve bakım mesleklemleri esnasında kullanıcılara gülmeyen suhulet sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında maliyetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın bapsı ivedi çıkış midein kullanılacaksa o devran zaruri koşulları / standartları sağlayıcı şu demek oluyor ki yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kızılçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, elan bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duyarlı davranılmalıdır.

Özel kanun ve yönetmelikle muhafaza altına kurallara tam olarak entegrasyon uydurmak hem maddi hem bile içsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında müteallik kurumlar yoluyla denetimler dokumalır. Yangın merdivenleri;

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı koruma seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi icazet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın yönetmeliğinde deyiş edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine tatminkâr olarak belirlenen yerlere ve skorlara göre yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her devir hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Yangın Çıkış Kapısı Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet için yeğleme edilir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Yönetmelik hassaten yangın merdivenlerinin dönem zarfında fiillevsel kalmasını ve asayiş standartlarına iyi olmasını elde etmek midein bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele allıkır. Zemin teferruatlar beyninde, güvenli ve semereli bir tahliye sürecini kolaylaştırmak karınin net tabelalar, ehliyetli tenvirat ve engelsiz yollar yürekin gereklilikler belde allıkır.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi gestaltlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir örek mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page